| Vicevi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
ReD_DeViL Moderator
Broj komentara : 107 Join date : 2009-10-02 Age : 30 Mjesto : Podgorica
| Naslov komentara: Vicevi Sat Oct 10, 2009 1:26 pm | |
| Poređa lav sve životinje na liticu i kaže: Ko ima muda da skoči sa litice biće moj najbolji drug i može da mi jebe ženu. Gledaju se životinje zbunjeno između sebe, gledaju se tako, prođe sat vremena, dva, tri sata i ništa se ne dešava. Lav odluči da ode pošto vidi da niko ne sme da skoči, kad posle 5 minuta čuje se TRAS. Lav dotrča do litice, pogleda dole i vidi medu kako ustaje i briše prašinu sa sebe. Medo pogleda gore i kaže: Tebi, lave, ću da jebem ženu posred pičke, a ti, zeko, jebaću ti mamicu!!! | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
Broj komentara : 189 Join date : 2009-09-10 Age : 30 Mjesto : de_podgorica
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 1:28 pm | |
| dosao kondom na sud jer je pukao i pita sudija : ima li optuzeni sta da kaze kondom : nisam ja kriv navukli su me | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| |
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 1:31 pm | |
| Trci Perica kod mame da joj kaze sta je video: - "Mama, mama znas sta radi tata sa komsinicom?" - "Sta?", pita mama. - "Pa ona kleci ispred njega a on joj gura ono u usta..." kaze perica uzbudjeno: - "Dobro Perice veceras na slavlju ces to lepo svim gostima da kazes," podmuklo ce mama. Na slavlju stane Perica u sred sobe i vikne: - "Slusajte svi, moram da vam kazem sta sam video danas. Video sam tatu kako komsinici stavlja ono ... mama kako se zove ono sto ti uvek postar stavlja u usta?" | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 1:36 pm | |
| HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHA prejak edit cu kad se sjetim nekog | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| |
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 1:52 pm | |
| evo 1 kratki ali dobar ide riba, pridju joj dva frajera, jedan je muva, drugi je pchela. | |
|
| |
_eXoDuS_ Admin
Broj komentara : 212 Join date : 2009-09-07 Age : 31 Mjesto : Brčko
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 3:28 pm | |
| | |
|
| |
_JokeR_
Broj komentara : 23 Join date : 2009-10-04 Age : 30 Mjesto : Brcko
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 5:10 pm | |
| Ide covjek putem i vidi pola babe i kaze joj: Dje si "BA"... | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Oct 10, 2009 7:17 pm | |
| hahahahah dobar dobar XDDD | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 7:00 am | |
| evo jedan odakle smo ja i urban Kako razgovaraju crnogorska glista i crnogorski vrabac? Glista : Dje si SOKOLE! Vrabac : Dje si ZMIJO LJUTA! | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 8:23 am | |
| ahahahhaahahaha dobaaar evo jos 1 iz cg odrzavaju se olimpijske igre u crnoj gori i sad komentarisu 2 gledaoca prvi : aoo vidji onog jada sto ne moze potrcat svi ga prestigli drugi : cuti budalo to je nas takmicar prvi : aooo vidji junachinu kako ih pocera sve pred sobom | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 8:28 am | |
| hahahah tnx dobar i ovaj tvoj | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 9:06 am | |
| Takmicili se Crnogorac,Francuz i Amerikanac ko ce dalje da izbaci stap iz dupeta kad prdne xD I Francuz pojede neki njihov specijalitet,prdne i oduva stap 200m Posle toga,Amerikanac pojede hranu iz Mc Donaldsa,prdne i 500m oduva stap Crnogorac uzme pasulj najede se,prdne i oduva stap...Sad svi gledaju,traze stap i nigde ne mogu da ga nadju... Sutra dan oni sede u kaficu i u novinama pise:"Nepoznati projektil ubio coveka u Spaniji" Pita dete oca:Tata tata kako sam ja na ovaj svet doso ? Pa fino sine donela te roda !! dete: E Tata vala i ti svasta jebes onda ! | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 9:08 am | |
| xaxaxaxaxaxa | |
|
| |
URBAN K!LLER Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 9:11 am | |
| Idu dve čačkalice ulicom i jedna ugleda iglu pa kaže -Bežte terminator! hahahah | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Oct 11, 2009 9:21 am | |
| Dve gospođe u najboljim godinama, reše da se malo provedu same, da ne čekaju da ih muževi izvode, nego da sebe izvedu na večeru i provod. Pošto su dobro večerale, dosta podnapite, gospođe su krenule kućama. Na putu im se pripiški i da ne bi u mraku svetlucale svojim belim guzama, one reše da uđu u obližnje groblje pored kojeg ih je put vodio i da tu izvrše svoje prirodne obaveze. Kako nije bilo toalet papira, jedna od dama je nakon završenog posla skinula svoje gaćice, obrisala se njima i bacila ih. Druga je, međutim, imala vrlo lepe i skupe tanga gaćice i bilo joj žao da ih tako iskoristi i baci. Zato skine gaćice i stavi u tašnu, a posle obavljene nužde otkine parče trake sa obližnjeg venca i obriše se. Sutradan, dva muža se požale jedan drugom. Zamisli, moja žena je došla sinoć kući pijana i bez gaćica - reče prvi. More, to nije ništa - odgovori drugi. - Moja se takođe vratila pijana kući, bez gaćica, a iz dupeta joj je virila traka sa natpisom: "... nikada te nećemo zaboraviti, Pera, Mile i fudbalski klub Sloga"! | |
|
| |
ReD_DeViL Moderator
| Naslov komentara: Re: Vicevi Fri Oct 16, 2009 2:01 pm | |
| Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu. Ko si ti? - upita Mujo. Ja sam Sveti Petar! Jel' to znači da sam ja mrtav? Da! Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah. Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku. Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.< Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju: Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde? Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati. Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom. I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče: Probudi se, pička ti materina pijana, sereš po krevetu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vicevi | |
| |
|
| |
| Vicevi | |
|